Ατάκες???

0

Θέλω να πιστεύω ότι ο Κώστας Ευθυμιάδης θα παρήγγειλε μία ακόμα πλακέτα, για να την απονείμει στο πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος προσκλήθηκε να μιλήσει την Κυριακή (αύριο) στην Καβάλα, στο πλαίσιο του εορτασμού των σαράντα χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Η πλακέτα θα απονεμηθεί, για την προσφορά του Ευριπίδη στο κόμμα και όχι στην ενδυνάμωση της ενδοπεριφερειακής συνείδησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Γι’ αυτό το θέμα, ο πιο κατάλληλος για να μιλήσει, είναι ο Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος ήταν ο «θεμελιωτής» της προσπάθειας ως περιφερειάρχης.

Ο διάδοχος του, Γιώργος Παυλίδης, θέλει να κάνει ένα βήμα περισσότερο και έβαλε στόχο να πετύχει την καταναλωτική ενδοπεριφερειακή συνείδηση.

Δηλαδή, να πείσει τους κατοίκους των Νομών της Π.Α.Μ.-Θ., να προτιμούν τα τοπικά προϊόντα.

«Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο», που λέει και ο λαός.

Για να επανέλθω στον «Εύρι», πιστεύω ότι πρέπει να γράψει ένα βιβλίο, αφού ολοκληρώσει την πολιτική του σταδιοδρομία, για να περιγράψει στους επίδοξους πολιτικούς και στους πολίτες, πως κατάφερε να φτάσει στα υψηλά κλιμάκια της Ν.Δ., των κυβερνήσεων της και, παράλληλα, να κάνει την εκλογική του περιφέρεια, ηγεμόνισσα της Π.Α.Μ.-Θ.

Έχοντας, μάλιστα, τη στήριξη πολιτικών προσώπων του τόπου του, από την αντίπαλη (δήθεν) δημοκρατική παράταξη.

Τώρα που ανέφερα τη δημοκρατική παράταξη, φαίνεται ότι ζήλεψαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τις συνιστώσες του και θέλουν να του μοιάσουν.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., από την άλλη, θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, όπως έκανε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που έγινε συνιστώσα της δημοκρατικής παράταξης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.