Ατάκες???

0

Και στη Θράκη θα περάσει ο αγωγός T.A.P. από καλλιεργήσιμη γη υψηλής παραγωγικότητας, είπε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά δεν υπήρξε αντίδραση.

Δυστυχώς, Γιώργο μου, ούτε σε αυτό το θέμα έχουμε αναπτύξει την περίφημη (και ακόμα ζητούμενη) ενδοπεριφερειακή συνείδηση.

Είπες ότι στη Θράκη δεν αντέδρασαν, αλλά δεν είπες εάν έκαναν καλά οι Θρακιώτες που δεν μίλησαν.

Επίσης, δεν είπες τι τους υποσχέθηκαν από τον αγωγό T.A.P. για να μην προβάλλουν εμπόδιο στην όδευση.

Καταλαβαίνω ότι η θέση σου είναι λεπτή, γιατί είσαι περιφερειάρχης και όχι αντιπεριφερειάρχης, ή δήμαρχος, για να υπερασπιστείς τα συμφέροντα ενός μόνο τόπου. Εσύ εκπροσωπείς όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Αλλά για ποια ενδοπεριφερειακή συνείδηση να μιλήσω, όταν και μέσα στο Νομό Καβάλας, δεν υπήρξε αντίδραση για τον αγωγό απ’ όλους τους Δήμους.

Ο Κωστάκης ο Χατζηεμμανουήλ, δεν είχε λόγο να αντιδράσει, γιατί ο αγωγός θα περάσει από το χερσαίο τμήμα και όχι από τη θάλασσα, για να «θίξει» της Θάσο.

Ο Σαββούλης ο Μιχαηλίδης έκανε ξεχωριστό deal με την κοινοπραξία του αγωγού T.A.P. και πέτυχε συμφέρουσα, για το Δήμο Νέστου, όδευση.

Ο Βασίλης Ξουλόγης, επίσης, δεν είχε λόγο να συνταχθεί στο «μέτωπο» αντίδρασης, αφού ο αγωγός θα κατασκευαστεί έξω από τα όρια του Δήμου Παγγαίου.

Έτσι, έμειναν οι δήμαρχοι Καβάλας και οι αγρότες του Δήμου, να διαμαρτύρονται και να κάνουν τους «Γαλάτες» που αντιστέκονται στην πανίσχυρη αυτοκρατορία της ενέργειας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.