Ατάκες???

0

Τι θα απογίνουμε, καρντάσια, χωρίς τον Σάββα υποψήφιο βουλευτή; Εμινίδη λέμε και κλαίμε!

Οι ΣΥΡΙΖαίοι δεν τον έβαλαν, τελικά, στο ψηφοδέλτιο τους στο Νομό Καβάλας.

Όμως, ο Σάββας έχει κι άλλες επιλογές. Τα ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του κόμματος του Γιωργάκη Παπανδρέου δεν είχαν κλείσει μέχρι την τελευταία ώρα.

Λέτε να «τρουπώσει» σε ένα από αυτά και να είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής στις 25 Ιανουαρίου; Άγιε Γρηγόρη μου, κάνε το θαύμα σου!

Δεν μπορούν να γίνουν βουλευτικές εκλογές χωρίς τον Σάββα υποψήφιο.

Η Κατερίνα Γεροστεργίου, από την άλλη, έβαλε πλώρη για τη Βουλή.

Το περιφερειακό συμβούλιο δεν αρκεί, για να αναπτύξει την πολιτική της δράση, η οποία στηρίζεται στην κοινωνική δράση της, αφού είναι πρόεδρος, αν δεν κάνω λάθος, της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας.

Η Κατερίνα πήρε μία θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λόγω της συνεργασίας του κόμματος με τους Οικολόγους.

Εάν θέλετε την άποψη μου, η συμμετοχή της Γεροστεργίου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Νομό Καβάλας, είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον, αφού δεν προβλέπω να εκλεγεί.

Ακόμα κι αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πάρει τέσσερις έδρες στην Καβάλα, η Κατερίνα πρέπει να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός Βουλής ένα από τα υπόλοιπα τοπικά στελέχη του ψηφοδελτίου.

Πολιτική παρακαταθήκη, επίσης, είναι η συμμετοχή των άλλων υποψηφίων των υπόλοιπων κομμάτων, που δεν θα πάρουν έδρα στην Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.