Ατάκες???

0

Θετική και αξιέπαινη η χορηγία, δεν λέω, της «Ενεργειακής Αιγαίου», για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με θέμα το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας, αλλά τι θα γίνει, καρντάσια, με τη στέγη του μουσείου αυτού;

Θα μου πείτε, όμως, ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να στεγάσει στη δημοτική καπναποθήκη το δημοτικό λαογραφικό μουσείο και, κυρίως, το μουσείο καπνού.

Κι από την άλλη, σχεδιάζει να στεγάσει εκεί ένα URBAN CENTER!

Θα προτιμούσα, φίλε Δημήτρη Γόντικα και φίλε Μαθιέ Ρήγα, να έβγαζε η «Ενεργειακή Αιγαίου» ένα δελτίο Τύπου, το οποίο θα λέει ότι η εταιρεία, που σέβεται και στηρίζει τη ναυτοσύνη της Καβάλας, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το κόστος ανακαίνισης των παλιών αποθηκών και της ανάπλασης του Καρνάγιου, για να στεγαστεί εκεί μόνιμα το Ναυτικό Μουσείο.

Αυτό σημαίνει κάνω (γενναία) χορηγία. Στο παρελθόν, οι ευεργέτες έχτιζαν νοσοκομεία, σχολεία, ιδρύματα κ.λπ., γράφοντας τα ονόματά τους στην ιστορία του τόπου.

Το να χρηματοδοτείς την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ και μάλιστα μικρού μήκους, είναι κάτι που μπορούν να κάνουν κι άλλοι επιχειρηματίες (για προβολή).

Από μία εταιρεία των «κυβικών» της Energean, έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες.

Αυτά τα ολίγα, με το συμπάθιο, αξιότιμοι της διοίκησης της «Ενεργειακής» και αναμένουμε τις πράξεις.

Έτσι όπως είναι, τα τελευταία χρόνια, η τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Καβάλας θα δυσκολευτεί πολύ να κάνει πράξη το έργο που προανέφερα στην περιοχή του Καρνάγιου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.