Ατάκες???

0

Θα γίνουν, διάβασα, δύο παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εφήβων της Ελλάδας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Επιτέλους, οι διοικούντες το Δήμο Καβάλας και, κυρίως, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, συνειδητοποίησαν ότι η πόλη της Καβάλας πρέπει να «μπει στον χάρτη» των διοργανώσεων του ποδοσφαίρου.

Για αρχή, είναι κάτι θετικό. Όταν διάβασα, όμως, ότι τα παιχνίδια αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας, ενόψει των παιχνιδιών που θα δώσει για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Βέροιας και της Κατερίνης, έπαθα ένα ταράκουλο!

Τι παραπάνω έχουν, καρντάσια, τα γήπεδα και οι πόλεις της Βέροιας και της Κατερίνης, από το στάδιο και την πόλη της Καβάλας;

Κι εδώ έρχομαι να απευθύνω μομφή προς τους διοικούντες την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, οι οποίοι είχαν και έχουν (υποτίθεται) καλές διασυνδέσεις με τη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η μόνη σας έννοια, καρντάσια, είναι πως θα κάνετε αναδιαρθρώσεις (κάθε χρόνο) στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου;

Δεν σας ενδιαφέρει η προβολή και η τουριστική ανάπτυξη του τόπου;

Γιατί τόσο καιρό δεν πήρατε μία τέτοια διοργάνωση, όπως αυτή που θα γίνει τον Ιούλιο στη Βέροια και στην Κατερίνη;

Γιατί δεν ζητήσατε από τους προέδρους της Ε.Π.Ο., με τους οποίους διατηρείτε πολύ καλή σχέση, να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας ανδρών στην Καβάλα; Οεο!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.