Ατάκες???

0

Συναντήθηκαν, λέει, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και ο Ηλίας Ιωαννίδης με τον διοικητή του Ι.Κ.Α., ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα επιλυθούν τα θέματα του Νομού Καβάλας, τα οποία αφορούν στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας.

Εγώ, καρντάσια, κρατώ μικρό καλάθι και το λέω τώρα, ότι κι αυτή η «δέσμευση» δεν θα έχει αντίκρισμα.

Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι διοικητές στο Ι.Κ.Α., για παράδειγμα και κανείς δεν έλυσε το στεγαστικό θέμα του καταστήματος στην πόλη της Καβάλας.

Ακόμα το Ίδρυμα νοικιάζει χώρους για τη στέγαση των διοικητικών του υπηρεσιών. Σε πολυκατοικία παρακαλώ!

Ο προηγούμενος διοικητής, μάλιστα, ήρθε στην Καβάλα και για να αποφύγει τη δέσμευση, είπε στους τοπικούς άρχοντες να κάνουν μία επιτροπή (τριμερή), η οποία θα επεξεργαστεί τις λύσεις και θα καταθέσει την πρόταση της.

Ακόμα περιμένω να μάθω ποια είναι η πρόταση της επιτροπής αυτής. Άραγε, συνεδρίασε ποτέ, για να ασχοληθεί με το θέμα;

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης και ο Ηλίας Ιωννίδης δήλωσαν ότι θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνουν, στην κατεύθυνση της υλοποίησης της δέσμευσης του διοικητή του Ι.Κ.Α.

Και πολύ καλά θα κάνετε «σύντροφοι», γιατί αν τον αφήσετε λάσκα, θα ξεχάσει αμέσως τη δέσμευση.

Αν δεν την ξέχασε, ήδη, μετά την αποχώρησή σας από το γραφείο του.

Όσον αφορά το στεγαστικό του Ι.Κ.Α., δεν βλάπτει να κάνουν μία επίσκεψη στον διοικητή η Δήμητρα και ο Φιλιππίδης, όταν ξεμπερδέψουν με την μονοδρόμηση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και τον κανονισμό για τους πεζόδρομους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.