Ατάκες???

0

Είχα καιρό να μάθω νέα του «επτάστερου» και άρχισα να ανησυχώ. Το καρντάσι είναι καλά και συνεχίζει τα ταξίδια στο εξωτερικό, όπως και όταν ήταν αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αυτές τις ημέρες, όπως πληροφόρησε την κοινωνία της Καβάλας, βρίσκεται στην Κύπρο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο ενός κόμματος.

Οι δυο τους, λέει, συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα!

Ανατρίχιασα καρντάσια! Μεγάλη είδηση. Οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες έπρεπε να ενημερωθούν για τη συνάντηση αυτή.

Ο πρόεδρος ενός πολιτικού κόμματος της Κύπρου δέχτηκε κοτζάμ «επτάστερο» και θα μείνει κρυφό;

Αφού τακτοποίησε όλα τα θέματα του Νομού Καβάλας, ο «επτάστερος» το έριξε στις πολιτικές δημόσιες σχέσεις.

Κι όταν προκύψουν νέες εθνικές εκλογές, θα επιστρέψει για να ασχοληθεί με εκλογική του περιφέρεια και τα προβλήματα που άφησαν άλυτα οι σημερινοί εθνοσωτήρες και υπηρέτες του Καβαλιώτικου λαού στη Βουλή.

Τότε θα ασκήσει κριτική στους αναποτελεσματικούς βουλευτές και θα δηλώσει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες, ξανά, στον τόπο.

Για να σας πω την εκτίμηση μου, καρντάσια, δεν βλέπω να μπορεί να ράψει και όγδοο αστέρι στο κοστούμι.

Έτσι, θα έχει plenty of time (άπλετο χρόνο) για ταξίδια στον κόσμο και ποιος ξέρει, ίσως κάποτε αποφασίσει να γράψει και ένα βιβλίο για το «κατά-στάλαγμα» μιας μακράς καριέρας στον πολιτικό στίβο, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην αυτοδιοίκηση (Α και Β βαθμού).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.