Ατάκες???

0

«Αναίμακτα» κύλησε η επίσκεψη του στελέχους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βαγγέλη Αποστόλου στην Καβάλα.

Η «υποδοχή» που επιφυλάχθηκε στον Κώστα Λαπαβίτσα (της «Λαϊκής Ενότητας») και στους Βασίλη Κικίλια-Χρήστο Κέλλα (της Νέας Δημοκρατίας), ήταν πιο «θερμή».

Το πέρασμα του Βαγγέλη Αποστόλου από τα μέρη μας, όμως, ήταν σχεδόν απαρατήρητο.

Θα ήταν εντελώς απαρατήρητο, εάν στην περιοδεία του, δεν τον ακολουθούσε ένας αξιοπρόσεκτος αριθμός αστυνομικών.

Οι Καβαλιώτες δεν τήρησαν το έθιμο του γιαουρτώματος των πολιτικών προσώπων που επισκέπτονται την πόλη, κάνοντας το χατίρι του Κώστα Ευθυμιάδη, προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, που τα «έψαλλε» προχθές στον «άτακτο» συμπολίτη, ο οποίος πέταξε το γιαούρτι στα στελέχη της Ν.Δ.

Είχε χρόνια να γίνει συζήτηση περί αναπτυξιακών «δίπολων», «τρίπολων» κ.ο.κ.

Τις τελευταίες ημέρες άρχισε πάλι να συζητιέται το θέμα, με αφορμή την μελέτη για τον χωροταξικό σχεδιασμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η Δήμητρα μίλησε για «δυτικό δίπολο» μεταξύ Καβάλας-Δράμας και ίσως Ξάνθης (όπως ήταν η τέως Υπερνομαρχία).

Πάντως, Δήμητρά μου, είτε με κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ., είτε με κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., το «δυτικό δίπολο» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, δεν είχε ποτέ την «εύνοια» της κεντρικής διοίκησης.

Αν καθίσω να μετρήσω πόσα έχασαν η Καβάλα και η Δράμα, σε σύγκριση μ’ αυτά που κέρδισαν, όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι μακρύς ο κατάλογος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.