Ατάκες???

0

Ο πρώτος «ανασχηματισμός» στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Καβάλας είναι γεγονός. Οι αλλαγές των προσώπων, δεν έχουν σκοπό μόνο να δοκιμαστούν κι άλλοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε διοικητικό πόστο, αλλά και να λειτουργήσει καλύτερα η «μηχανή» της δημοτικής αρχής.

Πιστεύω ότι η Δήμητρα πρέπει να καθιερώσει τους «ανασχηματισμούς» αυτούς στο τέλος κάθε έτους της υπόλοιπης θητείας της διοίκησης στο Δήμο Καβάλας. «Ανακατεύοντας την τράπουλα» θα βρει τις λύσεις για να κάνει πιο αποδοτικό το διοικητικό σχήμα.

Επίσης, θα κρατά σε «εγρήγορση» τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της και θα τους δώσει κίνητρο να εργαστούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη της. Οι αλλαγές, όμως, πρέπει να αφορούν όλους και όλες, χωρίς διάκριση, Δήμητρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Για τις επιλογές που έγιναν, ο καιρός θα δείξει εάν ήταν εύστοχες. Πάντως, ο Δήμος Καβάλας χρειάζεται μία ανανέωση προσώπων, αλλά και μία ώθηση στην παραγωγή έργου. «Σιδεροκέφαλοι», λοιπόν, οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων και επιτροπών. Και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, για το καλό των δημοτών και του Δήμου.

Μετά τις ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Aegean Airlines, επειδή έκανε το αυτονόητο και επανέφερε τις δύο πτήσεις από την Καβάλα προς την Αθήνα, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ευχαρίστησε και το μουσείο του Λούβρου, τον «θεματοφύλακα» της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου, γιατί έδωσε τη συγκατάθεση να γίνουν δύο πιστά αντίγραφα του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης, που εκτίθεται στο Παρίσι, για να τοποθετηθούν στη Σαμοθράκη και στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν καταλαβαίνω, καρντάσι περιφερειάρχη, γιατί οι ξένοι και οι Έλληνες να βλέπουν στο Παρίσι τη «γνήσια» Νίκη της Σαμοθράκης και στην Ελλάδα τα «αντίγραφά» της; Εγώ προτιμώ το αντίστροφο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.