Ο Δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα η Τεχνική Υπηρεσία, ανακοινώνουν την έναρξη ισχύος προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την οδό Δαγκλή, στο πλαίσιο του έργου: «Βιοκλιματική αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας». Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 06:00 έως την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα παρακάτω:
α) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την οδό Δαγκλή) και για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 02-09-2016 και ώρα 06:00 έως και την Τρίτη 06-09-2016 και ώρα 21:00.
β) Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση εισόδου προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Βελισσαρίου, Βότση, από τη συμβολή τους με την οδό Φιλίππου και Ηπείρου, ανώνυμη οδός, από τη συμβολή με την οδό Ερυθρού Σταυρού) και για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 02-09-2016 και ώρα 06:00 έως και την Τρίτη 06-09-2016 και ώρα 21:00.
– Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και έως το πέρας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της εργοταξιακής σήμανσης, θα είναι αδύνατη η χρήση και λειτουργία των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης (υπόγεια πολυκατοικιών) και του υπαίθριου χώρου στάθμευσης απέναντι από το δημοτικό σχολείου του Αγίου Ιωάννη.
– Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και έως το πέρας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της εργοταξιακής σήμανσης, ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων θα γίνεται μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο και για το χρονικό διάστημα από τις 6:00 έως και τις 7:30 (πρωινές ώρες). Η διέλευση των οχημάτων ανεφοδιασμού (όχι στάθμευση) θα εκτελείτε με απόλυτη προσοχή και ευθύνη του επαγγελματία οδηγού του οχήματος, μετά από συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της φύλαξης της αναδόχου Κοινοπραξίας. Η είσοδος για τα οχήματα ανεφοδιασμού θα είναι ΜΟΝΟ η είσοδος προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από τον κόμβο Φαλήρου με έξοδο τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή.
– Επισημαίνεται ότι, σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ε.Κ.Α.Β. και επιβατικών (Ι.Χ., ή Δ.Χ.) που κινούνται από και προς την κλινική «ΛΗΤΩ», πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις οδηγίες διέλευσης του εκπροσώπου της φύλαξης της αναδόχου Κοινοπραξίας.
γ) Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των εσοχών–παρκίδων επί της οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για τις ανάγκες προετοιμασίας και εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης και για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 01-09-2016 και ώρα 22:00 έως και την Τρίτη 06-09-2016 και ώρα 21:00.
Τέλος, επισημαίνεται ότι για όλο το χρονικό διάστημα των ανωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, το τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τον κόμβο Δαγκλή, αποτελεί τμήμα του εργοταξίου του έργου και κατά συνέπεια, οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.