• Κι ενώ γίνεται προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι και να επανέλθει η κανονικότητα στη λειτουργία του εργοστασίου των λιπασμάτων, μερικοί επιμένουν να «ρίχνουν λάδι και να κρατούν άσβεστη τη φωτιά»!
  • Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.) διοργανώνει εκδήλωση, για τις εξελίξεις και την πρόταση του κόμματος σχετικά με την λιπασματοβιομηχανία. Στην εκδήλωση θα κάνει παρέμβαση και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ELFE.
  • Η θέση και η πρόταση του Κ.Κ.Ε. για τα Λιπάσματα Καβάλας είναι γνωστή. Υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία, με αφορμή τα εργασιακά ζητήματα του εργοστασίου; Δεν προσφέρεται, άλλο, το θέμα για πολιτική εκμετάλλευση. Η κοινωνία της Καβάλας κουράστηκε με τις «τεχνητές κρίσεις» και επιθυμεί να επικρατήσει, επιτέλους, η ηρεμία. Για να μπορέσει το εργοστάσιο να παράγει λίπασμα και να προοδεύσει. Όπως γίνεται με τα Πετρέλαια, που μετά τη δική τους εργασιακή «κρίση» παρουσιάζουν συνεχή πρόοδο και είναι παράδειγμα λειτουργίας.
  • Χρειάζεται αστυνόμευση στους πεζόδρομους, έγραψε καρντάσι και πρόσθεσε ότι, είναι καιρός να εμφανιστεί κάποιος τροχονόμος εκεί. Η δουλειά της Τροχαίας, καρντάσι, δεν είναι να ελέγχει τους πεζόδρομους στο κέντρο της Καβάλας. Οι πεζόδρομοι κατασκευάστηκαν για να κυκλοφορούν οι πεζοί και όχι τα τροχοφόρα. Οι τροχονόμοι, επομένως, πρέπει να βρίσκονται στους δρόμους, για να ελέγχουν την τήρηση του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας).
  • Εάν εισέρχονται οχήματα στους πεζόδρομους, το πρόβλημα πρέπει να λύσει ο Δήμος Καβάλας με τη δημοτική αστυνομία που διαθέτει. Όπως ανέφερε ο Θίοντορ σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε με τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας. Πρέπει, όμως, να καταλάβουν μερικοί οδηγοί, ότι οι πεζόδρομοι δεν είναι χώροι στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, για να απολαμβάνουν, ανέμελοι, τον καφέ τους στις καφετέριες που υπάρχουν εκεί. Ας δείξουν σεβασμό στους συμπολίτες τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.