Ο Δήμος Θάσου ενημερώνει ότι, με την υπ. αριθμ. 8941 ΕΞ 2020/09-04-2020 απόφαση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης, Γεώργιου Γεωργαντά: «Ορίσθηκε ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Κ.Ε.Π. με ηλεκτρονικό αριθμό 178Π του Δήμου Θάσου, το οποίο θα λειτουργεί στη δημοτική κοινότητα Λιμεναρίων, με την οργανωτική μορφή και τις αρμοδιότητες που περιγράφονται στο άρθρο 31 του ν.3013/2002 (Φ.Ε.Κ. 102/Α΄/1-5-2002) «αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας και λοιπές διατάξεις», την 1η Ιουνίου 2020.

Η στελέχωση του Κ.Ε.Π. 178Π θα γίνει με υπαλλήλους που θα προέρχονται από τις άλλες Υπηρεσίες του Δήμου Θάσου. Ο εξοπλισμός και τα έξοδα λειτουργίας του θα καλύπτονται αποκλειστικά από τον Δήμο Θάσου. Από την έναρξη λειτουργίας του Κ.Ε.Π. θα λειτουργούν στον Δήμο Θάσου συνολικά δύο (2) Κ.Ε.Π.».

Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε: «Πάρα τις έκτακτες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει έως σήμερα, οι προεκλογικές δεσμεύσεις άρχισαν να υλοποιούνται, ακόμα κι αν κάποιοι τις χαρακτήριζαν αδύνατες και ουτοπικές. Με καθαρούς στόχους, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς όφελος όλων των κατοίκων της Θάσου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.