• Το διάβασα κι αυτό, καρντάσια και ειλικρινά γέλασα! «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, είναι ο μεγαλύτερος πόλος και στον οποίο, κατά τη γνώμη μου, θα αναγκαστεί να έρθει και το ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ., διότι ένα μικρό κόμμα δεν μπορεί να σταθεί». Η παραπάνω δήλωση-εκτίμηση ανήκει στον γιατρό, Βασίλη Τραΐφόρο, ο οποίος είναι μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ. (Δημοκρατικής Αριστεράς) και μιλάει εκ πείρας, αφού έχει περάσει απ’ όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς του λεγόμενου κεντραριστερού χώρου!
  • Ο Β. Τραϊφόρος, μέλος κομμάτων που μπαινόβγαιναν στη Βουλή, θεωρεί το ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. μικρό κόμμα, το οποίο για να συνεχίσει να υπάρχει, πρέπει να ενταχθεί στον «μεγάλο πόλο», που είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία! Όπως και η ΔΗΜ.ΑΡ., που «έφυγε» από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (με Φώτη Κουβέλη πρόεδρο), εντάχθηκε στη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (με πρόεδρο τον Θανάση Θεοχαρόπουλο), αλλά διαπίστωσε ότι ο «μεγάλος πόλος» είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!
  • Κι αυτό, καρντάσια, θεωρείται πολιτική σοβαρότητα και αξιοπιστία. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι «γυρολόγοι» βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να τους ακολουθήσει. Ακόμα απορείτε, γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και γιατί αναδεικνύονται τύποι στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ο Καμμένος, ο Λεβέντης, ο Θοδωράκης, ο Βελόπουλος κ.ά.
  • Να είστε βέβαιοι, ότι μετά τη διαφαινόμενη ήττα του «μεγάλου πόλου» της κεντροαριστεράς στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ο Β. Τραϊφόρος και οι «σύντροφοι» του, θα ανακαλύψουν άλλο «πόλο», που θα ενώσει τις κεντροαριστερές «προοδευτικές» δυνάμεις και θα δώσει νέα προοπτική εξουσίας. Ο χώρος αυτός έχει αρκετούς φιλόδοξους να γίνουν αρχηγοί και να πετύχουν ότι πέτυχε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.