• «Η «Κοινωνική Συμμαχία», θα συνεχίσει να έχει το ίδιο όνομα, αλλά πιθανά να αλλάξω το μοτίβο του λίγο, κάνοντάς το πιο αφαιρετικό και μοντέρνο», δήλωσε ο Λουντοβίκ, ο οποίος «οργώνει» την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να βρει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί.
  • Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, έχω κολλητό τον «εθνικό γραφίστα», που επιμελούνταν των προεκλογικών λογότυπων (και όχι μόνο) του συνδυασμού του Λουντοβίκ, όταν ήταν δήμαρχος Καβάλας, η νέα «πινελιά» στην ονομασία του περιφερειακού συνδυασμού θα είναι: «Ανοιχτή Κοινωνική Συμμαχία».
  • Ο συμβολισμός είναι διπλός. Ο Λουντοβίκ θέλει να θυμίζει τον συνδυασμό με τον οποίο αναδείχτηκε δύο (συνεχόμενες) φορές δήμαρχος Καβάλας, δηλαδή «Καβάλα-Φίλιπποι, Ανοιχτή Πόλη», αλλά έπαψε να υφίσταται, αφού ο «διάδοχος» του στην ηγεσία, Θόδωρος Μουριάδης, επέλεξε νέα ονομασία (Σύγχρονος Δήμος).
  • Επίσης, δίνει το μήνυμα ότι ο συνδυασμός που θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές, είναι ανοιχτός σε συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς και πρόσωπα. Όπως, με τον συνδυασμό του επίσης Καβαλιώτη περιφερειακού συμβούλου, πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Καβάλας και πρώην υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Βασίλη Τραϊφόρου, ο οποίος αν και δεν επιθυμεί να ενταχθεί στην «Ανοιχτή Κοινωνική Συμμαχία», θα «προσφέρει» στον Λουντοβίκ τη στήριξη του.
  • Ο Λουντοβίκ ανέφερε ορισμένα ονόματα υποψηφίων με τον συνδυασμό, από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Εάν εκλεγεί περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, καρντάσια, μπορεί να αναβιώσει, σε σημαντικό ποσοστό, το διοικητικό σχήμα επί Άρη Γιαννακίδη. Κρατήστε αυτό που γράφω, γιατί φαίνεται πως τα «κουκιά είναι μετρημένα». Εννοώ τα πρόσωπα. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, τον «θεματικό της καρδιάς μας», Κώστα Παπακοσμά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.