Απόντες οι υποψήφιοι αιρετοί από τις εθελοντικές αιμοδοσίες!

0

Χωρίς την κινητή μονάδα αιμοληψιών του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας, θα πραγματοποιηθεί η νέα αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος, «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Η διαθεσιμότητα των οδηγών, είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Παπαζωγράφος, ανάγκασε την κινητή μονάδα αιμοληψιών σε ακινησία. Ωστόσο, ο διοικητής της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας προσφέρθηκε να βοηθήσει στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, παρέχοντας τη Λ.Α.Φ.Κ.

Ο Γιάννης Παπαζωγράφος βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστεί τη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας, για την παραχώρηση χώρου στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, για τη στέγαση του γραφείου του συλλόγου και, επίσης, να εκφράσει την εξής απορία.

«Είναι απορία μου, όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κάποιος υποψήφιος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ή ένας συνδυασμός, δεν ήρθε ποτέ να αιμοδοτήσει», είπε, εκφράζοντας, συγχρόνως, το παράπονο για την έλλειψη έμπρακτου ενδιαφέροντος των υποψηφίων αιρετών πάνω στο πολύ σοβαρό θέμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Επίσης, δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη επίσκεψη σε Γυμνάσιο της Καβάλας, όπου μίλησε για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά οργάνων σώματος και ευχήθηκε να γίνονται συχνότερα τέτοιες ενημερώσεις, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τη διοίκηση της 20ης ΤΘ Μεραχίας, του νοσοκομείου Καβάλας και ειδικότερα το Τμήμα αιμοδοσίας, με το οποίο υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους χορηγούς της αιμοδοσίας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, τέλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, κάλεσε τους νέους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες που έχουν στόχο την αλληλεγγύη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.