Αποφάσισε να είναι υποψήφιος έστω και άρρωστος ο Άρης Γιαννακίδης

0

Η φιλοδοξία του Άρη Γιαννακίδη, νίκησε τον κίνδυνο για την υγεία του και αποφάσισε να μπει τελικά στην μάχη των εκλογών, παρά τις συστάσεις των γιατρών. Έτσι, ο περί αυτόν ηρέμησαν, γιατί θεώρησαν πως χωρίς τον «φυσικό» αρχηγό της παράταξης δεν θα μπορούσαν να πετύχουν καλό αποτέλεσμα. Λες και θα πετύχαιναν, αν δεν είχε προκύψει το καρδιολογικό πρόβλημα του Γιαννακίδη. Αλλά, νομίζουμε, πως η επιλογή αυτή του Άρη Γιαννακίδη, είναι τελικά κι αυτή λάθος, όπως λάθος θα αποδειχθεί και η απογοήτευση των στελεχών του και των ψηφοφόρων του, (όσοι του είχαν απομείνει) με την επιλογή του να βάλει δεξιούς Αντιπεριφερειάρχες.

Είναι γνωστό, ότι οι πολιτικοί, όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας, προσπαθούν να το κρύψουν, γιατί καταλαβαίνουν πως οι ψηφοφόροι, δεν θα ήθελαν Περιφερειάρχη έναν άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος πιθανόν να μην μπορεί να δουλεύει, όπως κάποιος υγιής. Αυτό, έγινε ήδη γνωστό και μάλλον δύσκολα θα αποτρέψει τους αντιπάλους του να αξιοποιήσουν ένα ακόμη επιχείρημα εναντίον της υποψηφιότητάς του. Άλλοι πάλι θα αναρωτιούνται, αν η καρδιά του θα αντέξει στην πίεση του προεκλογικού αγώνα και στη συνέχεια, στην περίπτωση που θα εκλεγεί (λέμε τώρα), αν θα αντέξει να δουλεύει σε παραγωγικούς ρυθμούς για το καλό της Περιφέρειας και την επιτυχία του «έργου» του, στα επόμενα πέντε χρόνια!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.