Τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο, συνάντησε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, παρόντος του προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσούπολης, Θανάση Καβάζη. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η πορεία του έργου αποκατάστασης των τάφρων της δυτικής πεδιάδας του ποταμού Νέστου, ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. με πόρους ύψους 1,2 εκ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι, η τεχνική μελέτη του έργου έχει ολοκληρωθεί από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και για να αρχίσει η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή του, απομένει η περιβαλλοντική αδειοδότηση. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ., Βαγγέλης Σταμπόλογλου. Ο Γιάννης Πασχαλίδης έθεσε υπόψη του περιφερειάρχη και το ζήτημα της τοποθέτησης αμμοσυλλεκτών στο Πευκάρι Θάσου και ζήτησε να προχωρήσει η μελέτη, λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος. «Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον που επέδειξε στα ζητήματα που του ετέθησαν. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας», δήλωσε ο βουλευτής Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.