Ανακοινώθηκε η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, για λόγους ασφαλείας, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (παραλιακή), από χιλιομετρική θέση 149,000 (ανισόπεδος κόμβος Αγίου Ανδρέα) μέχρι χιλιομετρική θέση 145,000 (στο ύψος της Νέας Περάμου), στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται μόνο στη διάρκεια της ημέρας για την αποκατάσταση της οδού, συνεπεία κατολίσθησης που προκλήθηκε εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2019, που αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Έως τότε, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με εκτροπή εντός του οικισμού της Νέας Περάμου. Στη διάρκεια της νύχτας, που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ίδιο τμήμα, μόνο στη λωρίδα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους οδηγούς και τους πεζούς, ενώ η σήμανση θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502/2003/9-7-2003 απόφαση υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Φ.Ε.Κ. 946-Β΄) σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Σε περίπτωση περάτωσης των εργασιών, η οδός θα δοθεί στην κυκλοφορία, μόνο μετά τον επανέλεγχο από τους αρμόδιους μηχανικούς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και τη σύμφωνη γνώμη του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.