Απλήρωτοι και χωρίς νέα σύμβαση εργασίας παρέχουν φροντίδα στα ηλικιωμένα και μοναχικά άτομα, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 πραγματοποίησαν απεργία σε όλη την Ελλάδα, διεκδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένων αφενός και αφετέρου, την μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε αορίστου χρόνου. «Η προσφορά των συναδέλφων στους συμπολίτες της τρίτης ηλικίας, είναι αναμφισβήτητη. Το ίδιο και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι εργαζόμενοι απεργούν και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τριών μηνών και την μονιμοποίηση τους», είπε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Παγγαίου, Παύλος Χατζηλιάδης.

Τη συμπαράσταση τους προς τους εργαζομένους του προγράμματος, εξέφρασαν οι αρμόδιοι αιρετοί των Δήμων Καβάλας και Παγγαίου, Μαρία Φραντζεσκάκη και Τάσος Μεταξάς, αντίστοιχα, στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας. Οι δημοτικές αρχές των Δήμων στηρίζουν τους εργαζομένους, θεωρούν δίκαια τα αιτήματά τους και ζητούν από την κεντρική διοίκηση να τα ικανοποιήσει σύντομα, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη λειτουργία του προγράμματος.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.