Σε επιστολή που έστειλε στην δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τ.Α.Ρ., Luca Schieppati και η διευθύντρια στην Ελλάδα, Κατερίνα Παπαλεξανδρή, διατυπώνουν τη δέσμευση του Trans Adriatic Pipeline AG, να υπογραφεί συμφωνία χορηγίας απ’ ευθείας προς τον Δήμο Καβάλας, του ποσού των 4.500.000 ευρώ, για τη συγχρηματοδότηση έργων ύδρευσης.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η απόφαση της εταιρείας Τ.Α.Ρ. AG, να διαθέσει 6.000.000 ευρώ συνολικά, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για την υλοποίηση δύο έργων ύδρευσης και άρδευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, αναφέρεται ως πρόθεση στο μνημόνιο συνεργασίας, που υπέγραψε η εταιρεία στις 19 Ιουνίου 2018 με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πρόκειται για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης για τις Κοινότητες της Δ.Ε. Φιλίππων κι ενός αρδευτικού έργου, που αφορά στην επέκταση και αναβάθμιση του τρικάναλου συστήματος της Βοϊράνης στην κοιλάδα των Φιλίππων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.