Απειλούν με “γενικευμένη ανάφλεξη”

0

«Όσο δεν δίνεται δίκαιη λύση στο αίτημα του Ν. Ρωμανού, έχουμε κάθε λόγο να φοβόμαστε, ότι η κυβέρνηση παίζει με το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης ανάφλεξης», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας, με αφορμή το κάλεσμα που απευθύνει στους Καβαλιώτες πολίτες, να συμμετέχουν στην πορεία του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2014 στο κέντρο της πόλης.

Οι φίλοι της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Καβάλας έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα. Εάν η παραπάνω φράση δεν αποτελεί ξεκάθαρη απειλή για μία ακόμα αποσταθεροποίηση της κοινωνικής ειρήνης και του δημοκρατικού πολιτεύματος, τότε τι είναι;

Όποιος υποδαυλίζει το κλίμα και απειλεί με «γενικευμένη ανάφλεξη», επειδή η πολιτεία δεν ικανοποιεί το αίτημα ενός κρατούμενου απεργού πείνας, είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.

Κι απορούμε, πως έχουν το θράσος (γιατί περί θράσους πρόκειται), να καλούν τους υπόλοιπους πολίτες, να συμμετέχουν στη «γενικευμένη ανάφλεξη».

Δυστυχώς, κάποιοι κατεργάζονται επικίνδυνες μεθόδους σε μία παρατεταμένη περίοδο βαθιάς ύφεσης και προσπαθούν να παρασύρουν τον λαό στις ορέξεις τους.

Εμείς τους καταδικάζουμε, γιατί δεν θέλουμε να ζήσουμε σε μία κοινωνία που βρίσκεται σε αναστάτωση και σε καθεστώς τρομοκρατίας.

Είναι δικαίωμα του καθενός να διαδηλώνει και να διεκδικεί, αλλά οφείλει να σέβεται την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατία.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα απομονώσει τα άτομα αυτά και δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί αναταραχή στη χώρα.

Μας φτάνουν και περισσεύουν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν χρειαζόμαστε καμία «γενικευμένη ανάφλεξη», για να κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Ας μας αφήσουν, λοιπόν, οι «φίλοι» που έχουν τις ιδέες αυτές ήσυχους, να παλέψουμε για να επιβιώσουμε. Με τον τρόπο που εμείς επιλέξαμε κι όχι με αυτό που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Ευελπιστούμε ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί τους. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Πιστέψτε μας, δεν αισθανόμαστε καλά όταν σχολιάζουμε τέτοια πράγματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.