Απειλεί με πειθαρχικές διώξεις τους ΕΚΑΒίτες που δεν θα κρατούν το στόμα τους κλειστό!!!

0

Να παραιτηθεί άμεσα και να πάει στο σπίτι του ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης του ΕΚΑΒ Καβάλας Θωμάς Αγγελόπουλος, αφού δεν αντέχει την κριτική, τις διαμαρτυρίες και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Απίστευτο είναι το έγγραφο με το οποίο απαγορεύει και απειλεί με την εκκίνηση άμεσα πειθαρχικής διαδικασίας, έγγραφο το οποίο έφτασε στα γραφεία μας, το διαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Προειδοποιεί τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, ότι «αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια, σχολιασμούς, σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης (που γίνονται) από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, που αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα, απαγορεύονται αυστηρά. Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία. Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου.»

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το παρελθόν του κυρίου αυτού, που μάλλον είναι γιατρός, αλλά η συμπεριφορά του προσομοιάζει με την νοοτροπία στρατιωτικών στην περίοδο της χούντας, οι οποίοι θα ήταν πιο προσεχτικοί στις αυταρχικές αποφάσεις που ανακοίνωναν. Ο κ. Αγγελόπουλος, εμφορούμενος από «δημοκρατικές αρχές», σε μια περίοδο που ακόμη και οι αστυνομικοί συνδικαλίζονται και μιλούν ελεύθερα και δημόσια για υπηρεσιακά θέματα που τους απασχολούν, αυτός κάνει αυστηρές απαγορεύσεις για τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ Καβάλας για να «κρατάνε το στόμα τους κλειστό» με την απειλή πειθαρχικών διώξεων… Βέβαια, πήρε την απάντησή του, από το Σωματείο Εργαζομένων που μάλιστα θεωρούμε ότι ήταν πολύ συγκαταβατική και όχι οργισμένη όπως θα του άξιζε.

Το Σωματείο τον καταγγέλλει για «συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκρατίας και φίμωσης των εργαζομένων που σκοπό έχει τη μη δημοσιοποίηση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η πλαστή εικόνα που προσπαθούν να φτιάξουν κάποιοι, προσπαθώντας να μας καταστήσουν υπεύθυνους για τη δική τους ανικανότητα, δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι παρά τις συνεχιζόμενες απειλές για πειθαρχικά, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε λόγο σε ότι μας αφορά, διεκδικώντας παράλληλα δυναμικά την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΚΑΒ στο Εθνικό σύστημα υγείας». Θα πρέπει να ανακαλέσει άμεσα το επείγον απειλητικό έγγραφό του και να ζητήσει μάλιστα συγνώμη, αλλιώς καλό θα είναι να παραιτηθεί και να δώσει τη θέση του σε κάποιον που να σκέφτεται πιο δημοκρατικά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.