Διαπιστώνουμε τελευταία ότι ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής έχει ρέντα και άνοιξε έντονες αντιπαραθέσεις με την ηγεσία του Δήμου Καβάλας όπως για παράδειγμα οι απαντήσεις και οι ανταπαντήσεις στην κόντρα που δημιουργήθηκε για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης με τον Αντιδήμαρχο Δημοσθένη Τουλκίδη. Δεν θα μπούμε στην ουσία της αντιπαράθεσης, αλλά θα μείνουμε στην πολιτική στάση του Κωστή Σιμιτσή. Όπως είναι γνωστό, έχει πριν καιρό δηλώσει ότι δεν θα διεκδικήσει για μια ακόμη φορά τον Δήμο Καβάλας, στρεφόμενος προφανώς προς την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ή προς την βουλευτική εκπροσώπηση του νομού Καβάλας.

Βεβαίως, ο Κωστής Σιμιτσής εξακολουθεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καβάλας και με την ιδιότητά του αυτή ασκεί κριτική και προσπαθεί να οικειοποιηθεί όποια έργα προχωρεί η διοίκηση του Δήμου, όπως για παράδειγμα τα Σχέδια ΒΑΑ. Ωστόσο, στην παράταξή του εξακολουθεί να βρίσκεται ο έχων το «δαχτυλίδι» από τον ίδιον, ο Θόδωρος Μουριάδης, για την διεκδίκηση της δημοτικής εξουσίας στις επόμενες εκλογές.

Θα μπορούσε, λοιπόν, να αφήσει την πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης στον Θ. Μουριάδη και να τον βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή, για να τον ενισχύσει πολιτικά, μια και όλοι καταλαβαίνουμε πως ο Θόδωρος είναι αδύναμος, για μια τέτοια διεκδίκηση. Προτιμάει, όπως φαίνεται ο Κωστής Σιμιτσής, να προσπαθήσει να παραμείνει στην επικαιρότητα, για να μην ξεθωριάσει το πολιτικό του προφίλ και να μπορέσει να πετύχει στους επόμενους πολιτικούς του σχεδιασμούς. Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, πως αυτή του η επιλογή βγαίνει σε βάρος του Θόδωρου Μουριάδη;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.