Η ανακοίνωση ότι, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και συγκεκριμένα το χερσαίο τμήμα (εξαιρείται το νησί της Θάσου) τέθηκε σε «τοπικό περιορισμό», προκάλεσε «αναστάτωση» στην τοπική κοινωνία. Οι ταγοί συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διοικητήριο, για να (συν)αποφασίσουν πως τα μέτρα, τα οποία θα ισχύσουν έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2021, θα τηρηθούν αυστηρά! Στην σύσκεψη συμμετείχαν: ο Πασχάλης Συριτούδης, γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Ιωάννης Καραμανλής, αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, ο Θόδωρος Μουριάδης, δήμαρχος Καβάλας, ο Φίλιππος Αναστασιάδης, δήμαρχος Παγγαίου, ο Κώστας Αντωνιάδης, αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και ο Μάρκος Δέμπας, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Επισημάνθηκε ότι, σε τυχόν παραβάσεις των μέτρων, θα υπάρξει επιβολή προστίμων. Ειδικότερα, τα μέτρα που ισχύουν είναι τα εξής:

-Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 έως και 06:00, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

-Απαγόρευση μουσικής σε όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Καλούνται οι επιχειρήσεις και οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων και πριν την 1 μετά τα μεσάνυχτα, να έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και να βρίσκονται στα σπίτια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.