Αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Κ. στην Πολωνία, για την προβολή του παγκόσμιου πρωταθλήματος FINN Masters στην Καβάλα

0

Αναχώρησε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 ο αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, Γιάννης Γιαραμάνης, προκειμένου να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας FINN Masters στην πόλη Σόποτ της Πολωνίας, από τις 6 έως τις 14 Ιουνίου 2014.

Εκτός από τη συμμετοχή του στο αγώνα, ο Γιάννης Γιαραμάνης θα αναλάβει την προώθηση της διοργάνωσης που θα γίνει τον Μάιο του 2015 στην πόλη της Καβάλας.

Στην αποστολή θα ενσωματωθούν, αργότερα, ο πρόεδρος του Ν.Ο.Κ., Κώστας Κεραμιδάς και ο έφορος ιστιοπλοΐας, Νίκος Πασχαλίδης, οι οποίοι θα παραβρεθούν στις 11 Ιουνίου 2014 στην ετήσια συγκέντρωση των αθλητών

της κατηγορίας FINN από όλο τον κόσμο.

Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωστή την Καβάλα και να ενημερώσουν τους αθλητές για τη διοργάνωση του 2015. Είναι η πρώτη φορά που η Καβάλα θα διοργανώσει ένα πρωτάθλημα παγκόσμιας εμβέλειας.

Δυστυχώς, δεν είναι αρκετά γνωστή στον ιστιοπλοϊκό κόσμο, οπότε είναι αναγκαία η προβολή της, ώστε να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι να συμμετέχουν στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το κόστος της αποστολής στην Πολωνία είναι μεγάλο και καλύφθηκε από χορηγίες του Δήμου Καβάλας, της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Δημωφέλεια» και το νέο υποστηρικτή της προσπάθειας του Γιάννη Γιαραμάνη, το οινοποιείο του Κώστα Λαλίκου.

Ο Ν.Ο.Κ. υπέβαλε αίτημα στήριξης και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αναμένει θετική ανταπόκριση. Τέλος, ο όμιλος εύχεται στον Γιάννη Γιαραμάνη καλή επιτυχία και ασφαλή επιστροφή στην Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.