Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Ενότητας» Καβάλας συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στα γραφεία του συλλόγου, με θέμα την ενημέρωση και τον συντονισμό δράσεων, σχετικά με τους επικείμενους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και γενικότερα λαϊκής περιουσίας, που πρόκειται σύντομα να αρχίσουν και στην περιοχή. «Επίσης, ενημερωθήκαμε και συζητήσαμε κοινούς τρόπους αντίδρασης στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας, που πρόκειται να επιβληθούν σύντομα, στο πλαίσιο όσων έχει ψηφίσει και υπογράψει η μνημονιακή, υποταγμένη και ξενόδουλη κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Μετά από μία μακρά, ενδιαφέρουσα και γόνιμη συζήτηση, διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε πολλά βασικά ζητήματα και η κοινή στόχευση, για αντίδραση και σταμάτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο έννομο μέσο. Τόσο τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, όσο και η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. Καβάλας, συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ψεύδεται όταν ισχυρίζεται, ότι υπάρχει αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας κι ότι η εισαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, θα έχει ως αποτέλεσμα την παραπέρα εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, δημόσιου και ιδιωτικού, σε διεθνείς τοκογλύφους-κοράκια.

Η ΛΑ.Ε. Καβάλας στοχεύει στη συγκρότηση ενός ευρύτατου κοινωνικού μετώπου αντίστασης στα προωθούμενα δυστοπικά σχέδια της «κυβέρνησης» μαριονέτας και των ξένων προστατών της. Η συνάντηση και η συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, αποτελεί το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νομικό και κινηματικό τρόπο κρίνουμε πρόσφορο και απαραίτητο, για το σταμάτημα τόσο των φυσικών, όσο και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Καλούμε τους συμπολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτό τον αγώνα, που μας αφορά όλους, αλλά και τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.