ΔΕΥΑ Καβάλας: Αντιμετωπίστηκε διαρροή νερού στη συμβολή των οδών Εγνατίας, Μακεδονομάχων και Αλκίνοου

0

Λύση στο πρόβλημα με τη διαρροή στη συμβολή των οδών Εγνατίας, Μακεδονομάχων και Αλκίνoου, έδωσαν τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Καβάλας την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Νίκος Ξανθόπουλος, μετά από επίπονη προσπάθεια, μία διαρροή που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της περιοχής, τόσο τους χειμερινούς μήνες με τη δημιουργία παγετού, αλλά και το διάστημα που λόγω της βελτίωσης του καιρού ευνοούσε τη δημιουργία πρασινάδας στους δρόμους και τη συγκέντρωση μελισσών, λύθηκε οριστικά.

Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αναζητούσαν την αιτία με τομές που επιχειρούσαν εκεί που τα νερά γίνονταν αντιληπτά, αλλά που η αφορμή δεν είχε καμία σχέση με το φαινόμενο. Συνεχίζοντας την προσπάθεια, θα επιχειρήσουν να λύσουν και το πρόβλημα της οδού Λυσιμάχου, αφού από τις τρεις μεγάλες ζημιές στην πόλη, η μόνη που απομένει, πλέον, είναι αυτή της οδού Λυσιμάχου κοντά στον καινούριο παιδικό σταθμό. «Στόχος μας, μέσα από συστηματική παρακολούθηση των βλαβών, είναι να επεμβαίνουμε αποτελεσματικά εκεί που παρουσιάζεται πολύ συχνά το φαινόμενο αυτό, για να περιορίσουμε την απώλεια του πολύτιμου φυσικού πόρου που είναι το νερό», δήλωσε ο Ν. Ξανθόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.