Ανταρσία από Β. Παππά: Ανοικτά κατά των αποφάσεων της Ενεργειακής!

0

Αγωνία για το εργοστάσιο, αφού αρνείται να το κλείσει ο Διευθυντής των εγκαταστάσεων

Μέρες 2013 πλέον ζει ο Πρίνος και το αύριο μοιάζει πιο αβέβαιο παρά ποτέ, καθώς φαίνεται ότι κόβονται και οι τελευταίες γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα στο Σωματείο των εργαζομένων και την διοίκηση, με εξαίρεση την ανταλλαγή εξωδίκων.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ο Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος ακόμη έχει την ιδιότητα του διευθυντικού στελέχους στην Energean στην Καβάλα, πήρε σαφέστατα την θέση του Σωματείου στην αντιπαράθεση και αποδόμησε για πρώτη φορά πλήρως την λογική των αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί από την Ενεργειακή για την αναδιάρθρωση του Πρίνου και την εθελουσία έξοδο.
O ίδιος στράφηκε ανοικτά κατά του Αυστραλού μάνατζερ που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Πρίνου, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον όρο “μάγος” που είχε χρησιμοποιήσει και το Σωματείο στη δική του ανακοίνωση. Προφανώς ο κ. Παππάς διέβη τον Ρουβίκωνα και με ενδιαφέρον αναμένεται τώρα η αντίδραση της Ενεργειακής.
Ακόμη μεγαλύτερη σημασία όμως φαίνεται ότι έχει το θέμα του εργοστασίου, η είσοδος του οποίου ελέγχεται από την λεγόμενη ‘Ομάδα Περιφρούρησης Ασφαλούς Λειτουργίας” με την Ενεργειακή να μιλά για ουσιαστική κατάληψη των εγκαταστάσεων και να έχει δημοσιοποιήσει την απόφασή της να ζητήσει την αναστολή λειτουργίας του συγκροτήματος για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων, των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος. 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Διευθυντής των εγκαταστάσεων έχει αρνηθεί να υπακούσει στην εντολή της διοίκησης, με αποτέλεσμα η αγωνία μήπως συμβεί κάτι στο εργοστάσιο να ανεβαίνει στο κατακόρυφο…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.