Απομακρύνονται, ένα ένα τα κλειστά περίπτερα, εκείνα τα οποία παρέμειναν ανενεργά εδώ και αρκετό καιρό, δεδομένου ότι οι συνθήκες της αγοράς έχουν αλλάξει και οι οικονομικές συνθήκες δεν δίνουν στους περιπτεράδες τη δυνατότητα να έχουν ικανοποιητικό τζίρο για να μπορούν να επιβιώσουν. Υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας που θεωρούν ότι τα περίπτερα έδιναν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη και αναρωτιούνται αν θα υπήρχε τρόπος να μην εξαφανιστούν. Θα συμφωνούσαμε μαζί τους, εφ’ όσον βέβαια, θα υπήρχε τρόπος να είναι σε λειτουργία και όχι κλειστά για τόσο πολύ καιρό.

Ένα από τα πολλά περίπτερα που αποσύρθηκαν είναι αυτό που βρισκόταν δίπλα στην είσοδο της Ταχυδρομείου, στην οδό Μητροπολίτη Χρυσοστόμου. Μετά την απομάκρυνση του περιπτέρου, ο Δήμος Καβάλας, τοποθέτησε μια πολύ όμορφη κατασκευή, αυτή που βλέπουν οι αναγνώστες στην φωτογραφία μας. Αντί για τα κλασικά παγκάκια που τοποθετούσε ο Δήμος σε τέτοιες περιπτώσεις, βρίσκουμε ότι ήταν πολύ καλή η ιδέα να μπορεί κάποιος να καθίσει και να απολαύσει το κολατσιό του… Ευνοϊκά ήταν τα σχόλια που  εξέφρασε μια παρέα συμπολιτών που κι  εκείνοι πρόσεξαν την κατασκευή, την ώρα που εμείς την φωτογραφίζαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.