• Ανησύχησε ο δήμαρχος Θάσου, γιατί δεν μπορούσαν να εισέλθουν οι Σέρβοι επισκέπτες στην Ελλάδα από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα και τηλεφώνησε αμέσως στον υφυπουργό τουρισμού, για να ζητήσει την επίλυση του προβλήματος. Μακάρι να σήκωνε το ακουστικό του τηλεφώνου και να ζητούσε την παρέμβαση του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, για να μη κλείσει η γραμμή Καβάλας-Πρίνου.
  • Οι Σέρβοι, δήμαρχε, δεν θα έρθουν όλοι στη Θάσο για διακοπές. Απ’ όσο γνωρίζω, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη Χαλκιδική, που υπάγεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλλον, ο περιφερειάρχης εκεί, πρέπει να ενδιαφερθεί για το πρόβλημα.
  • Εσύ δήμαρχε, καρντάσι, φρόντισε η Θάσος να συνδέεται σταθερά με την Καβάλα, γιατί έρχονται και Σέρβοι που θέλουν να δούνε την πόλη και μετά, να πάρουν το ferry boat για να περάσουν απέναντι στο νησί. Δεν κατεβαίνουν όλοι οι Σέρβοι από τον Προμαχώνα στο λιμάνι της Κεραμωτής.
  • Ο Makis «θίχτηκε», γιατί ο Θίοντορ ανέβαλε τη δράση στείρωσης αδέσποτων ζώων, από Βούλγαρους κτηνιάτρους, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί» το φιλοζωικό σωματείο «Αίσωπος» που έκανε το «κονέ» με τον Δήμο Καβάλας.
  • Ο Makis συνεχίζει στο ίδιο (αντιπολιτευτικό) μοτίβο. Όπως και στην προηγούμενη περίοδο, επί δημαρχίας Δήμητρας, έτσι και σήμερα, παίζει τον ρόλο του «συνηγόρου του διαβόλου», δηλαδή εκείνων που τα συμφέροντα τους συγκρούονται με τα συμφέροντα του Δήμου Καβάλας.
  • Είναι λόγος για να ασκήσει κριτική, προς τη δημοτική Αρχή, η αναβολή μιας δράσης για τη στείρωση αδέσποτων ζώων; Σε τελική ανάλυση, ο Makis είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, ή μέλος φιλοζωικού συλλόγου;
  • Για το τέλος, προτείνω η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να γίνει στην μεγάλη αίθουσα της ανακαινισμένης Μεγάλης Λέσχης, για να έχει και συμβολικό χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.