Ανησυχία της Λ.Φ.Κ. για τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League 2

0

Με τον τίτλο: «Νωρίς-νωρίς τα «όργανα», η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την ανησυχία της, για την ισόνομη μεταχείριση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League, με αφορμή την καθυστέρηση στον καταρτισμό των ομίλων και ειδικότερα του 1ου ομίλου, λόγω της πιθανής δήλωσης συμμετοχής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΑ «ΟΡΓΑΝΑ»

Όταν ο υπεύθυνος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League 2 φέρεται να δηλώνει, χωρίς ενδοιασμό: «δεν μπορούμε να μην περιμένουμε μια ομάδα σαν τον Άρη», εμείς δικαιούμαστε να φοβόμαστε ότι οι συνθήκες διεξαγωγής του ερχόμενου πρωταθλήματος δεν θα βασίζονται στην ισονομία και στους κανονισμούς, αλλά στην ιστορία και στο υποτιθέμενο ειδικό βάρος κάθε ομάδος.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος ήταν σαφής, «οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 11 Αύγουστου και ώρα 14:00». Τι άλλαξε; Ποιο όργανο και πότε αποφάσισε αλλαγή της προκήρυξης;

Ποιος θα προστατεύει το κυρός της Ε.Π.Ο. και των πρωταθλημάτων της, όταν οι ίδιοι οι αρμόδιοι άρχισαν από τώρα τις αυθαιρεσίες; Αν σήμερα είναι μια απλή παραβίαση προθεσμίας, ποιος θα τους εμποδίσει αύριο από μια πιθανή συστηματική διαιτητική εύνοια;

Τις τελευταίες μέρες ζούμε όλοι τις κωμικοτραγικές καταστάσεις όπου κάποιοι Θεσσαλονικάρχες έχουν άγχος να καθαρίσουν, για άλλη μια φορά, τον Α.Φ.Μ. ομάδας οι υπαγωγές της οποίας σε άρθρα χαριστικών νομών και οι ρυθμίσεις χρεών είναι πιο πολλές από τους τίτλους της.

Κυβερνητικοί βουλευτές αγωνίζονται με πάθος να βρουν «παραθυράκια» για να ξεπεραστούν νομικά κολλήματα, όταν οι ίδιοι αγνόησαν μεροκαματιάρηδες με «κόκκινα δάνεια» και επιχειρηματίες που τους κυνηγά ανηλεώς ο Ο.Α.Ε.Ε.

Ντροπή… Οι ιστορικές ομάδες γράφουν την ιστορία τους μόνες τους στα γήπεδα κι όχι οι βουλευτές τους σε γραφεία και στις Δ.Ο.Υ. Προειδοποιούμε κάθε ενδιαφερόμενο: φροντίστε οι λύσεις που θα βρείτε να είναι διαφανείς νομικά και να μην έχουν ούτε μια μικρή σκιά παρατυπίας.

Δικηγόροι, ξέρετε, δεν υπάρχουν μονό στις κερκίδες των συνελεύσεων συνδέσμων. Έχουμε και στην Καβαλά ικανούς νομικούς και επιφυλασσόμαστε για κάθε μας δικαίωμα…

Τα δίπορτα είναι για το τάβλι, όχι για τη συμμετοχή σε όποιο πρωτάθλημα διευκολύνει την παραγραφή χρεών, ή το ακαταδίωκτο κάποιων. Η ανοχή της Ε.Π.Ο. στις σκοπιμότητες παραγόντων που δημοσιοποιούνται χωρίς συστολή ξεπερνούν τα όρια σοβαρότητας!

Κύριοι της Ε.Π.Ο., δεν υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο σημαντικές ομάδες. Για κάθε φίλαθλο, η ομάδα του χωριού του, της γειτονιάς του, της πόλης του, είναι η πιο ιστορική και η πιο μεγάλη. Ίδιοι κανόνες για όλους και οι προθεσμίες είναι για να τηρούνται, αλλιώς θα χαλάσουμε τις καρδιές μας…».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.