Στο πλαίσιο της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του covid-19 και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ο σύλλογος λογιστών-φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Νομού Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Λόγω της αναγκαστικής μείωσης του προσωπικού που θα εργάζεται στα γραφεία μας, λόγω της υποχρεωτικής τηλεργασίας, ο σύλλογος ανακοινώνει ότι: από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 τα λογιστικά γραφεία δεν θα είναι ανοικτά για τους πελάτες τους, η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών, θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά, ή ηλεκτρονικά, σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής, ή ηλεκτρονικής, προ συνεννοήσεως, θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού, αλλά πάντα με τη διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας, δηλαδή με τη χρήση μάσκας από τον πελάτη και τον λογιστή (δεδομένος θεωρείται και ο περιορισμός του πλήθους των συμμετεχόντων στη συνάντηση), η παραλαβή εγγράφων θα γίνεται στο γραφείο, από την πόρτα, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά, τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαμορφωμένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες. Αμέσως μετά, θα μπορούν να παραληφθούν από τον αρμόδιο υπάλληλο προς επεξεργασία. Ο χώρος και το κυτίο θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα ενημερώνεται ο λογιστής από τον πελάτη, ή τον εκπρόσωπο του, αν κάτι είναι επείγον, ώστε να πράξει ο λογιστής τα δέοντα, πάντα με την απαραίτητη προσοχή.

Συνάδελφοι,

Το επίπεδο επιστημονικότητας και επαγγελματισμού που διακρίνει τον κλάδο και το οποίο είναι ο λόγος που ο κλάδος κρατά στην πρώτη γραμμή, μέσα σε απίστευτες δυσκολίες, τη διεκπεραίωση των υποστηρικτικών μέτρων προς όφελος των πελατών, πρέπει να επιδείξει όμοια στάση και στην υγειονομική του συμπεριφορά τούτες τις δύσκολες ώρες, αναλογιζόμενοι ιδίως τους συναδέλφους και εργαζόμενους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, για τους οποίους ουδέν ενδιαφέρον έδειξε η Πολιτεία.

Προστατεύουμε τους γονείς και τα παιδιά μας, προστατεύουμε τους πολίτες. Γινόμαστε ευέλικτοι και πρακτικοί, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Καλή δύναμη σε όλους!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.