Το Υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, μετά την 1μ.μ., θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.). Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν, σε όλα τα ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν την βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2022, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.