Η «Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Καβάλας», θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, στις 2μ.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τα ακόλουθα αιτήματα:

-Καμία αύξηση του ωραρίου των νηπιαγωγών. Να αποσυρθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση (Υ.Α.)

-Κατάργηση των τρίμηνων συμβάσεων εργασίας για αναπληρωτές και ανανέωση των ήδη υπαρχόντων συμβάσεων, μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

-Άμεσα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.

-Μαζικούς και μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Έπειτα από την άρνηση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου δασκάλων του Νομού Καβάλας να στηρίξει και να υπερψηφίσει την πρόταση για κινητοποίηση τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, μέρα κινητοποίησης πολλών συλλόγων ανά την Ελλάδα, που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην αιφνιδιαστική και αναίτια αύξηση του ωραρίου των νηπιαγωγών, εμείς ως «Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Καβάλας» οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε την τρίωρη στάση εργασίας (11:00- 14:00), που προκήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), για να στηρίξουμε τα αιτήματα των συναδέλφων μας και καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρωτοβάθμια Διεύθυνση Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.