Μετά τις εκλογές ανάδειξης Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων, στις 8 Μαΐου 2022 και την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, παρουσία του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από την Καβάλα, Χάρη Σεϊτανίδη, συνήλθε η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας Πα.Σο.Κ.-Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή των προσώπων στις θέσεις του γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς και των υπεύθυνων Μέσων Ενημέρωσης και επικοινωνίας και οργανωτικού.

Γραμματέας εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος-Κάρολος Παπαδόπουλος με 6 ψήφους, έναντι 5 ψήφων που έλαβε ο συνυποψήφιός του, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης. Αναπληρωτής γραμματέας εκλέχθηκε, ομόφωνα, ο Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου. Υπεύθυνος Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίστηκε ο Μιχάλης Σκαρτούλης και υπεύθυνη οργανωτικού, η Ευαγγελία Δίνα-Ασλανίδου. Για τους υπόλοιπους τομείς ευθύνης και ανάθεσης αρμοδιοτήτων, η Νομαρχιακή Επιτροπή θα συνεδριάσει, πάλι, εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην νέα εγκύκλιο.

«Το Πα.Σο.Κ.-Κίνημα Αλλαγής, μετά από μία μακρά περίοδο «σκληρής» αυτοκριτικής και εσωτερικών διεργασιών, βρίσκεται οργανωτικά και πολιτικά ανανεωμένο και στην περιοχή της Καβάλας, στελεχωμένο από πρόσωπα μέσα από τον πυρήνα των τοπικών κοινωνιών και της αγοράς, δηλώνει καθ’ όλα έτοιμο για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν προκηρυχθούν από τον κύριο Μητσοτάκη και φιλοδοξεί, επιστρέφοντας ως πρωταγωνιστής, να αποτελέσει μία νέα αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Στην συνεδρίαση παρέστη και ο απερχόμενος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Ιορδάνης Χοροζίδης, στον οποίο τα μέλη της νέας Επιτροπής απεύθυναν θερμές ευχαριστίες, για την προσφορά του στην παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.