Το Επιμελητήριο Καβάλας πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ». Ο πρόεδρος, Μάρκος Δέμπας, ανέλυσε τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αλιείας, Ανδρέας Καραγιώργης, αναφέρθηκε στο θέμα της πιστοποίησης των επιχειρήσεων και στις προοπτικές του κλάδου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Από την ανάδοχο εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε., ο Παναγιώτης Σκαρλάτος παρουσίασε την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στις δύο πρώτες προγραμματισμένες διεθνές εκθέσεις, όπου δίνεται η δυνατότητα προβολής των επιχειρήσεων αλιείας: FISH INTERNATIONAL FAIR 2022 (4-6 Σεπτεμβρίου 2022, Βρέμη, Γερμανία), INTERFOOD & DRINK 2022 (5-8 Οκτωβρίου 2022, Σόφια, Βουλγαρία). Στην εκδήλωση συμμετείχαν επιχειρηματίες του κλάδου και στελέχη της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν δράσεις εξωστρέφειας όπως:

-Τουλάχιστον έξι (6) συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Γερμανία και την Βουλγαρία.

-Παράλληλες δράσεις επίδειξης μαγειρικής και γευσιγνωσίας.

-Εμπορικές αποστολές για τα μέλη του προγράμματος και για επαγγελματίες του κλάδου.

-Δράσεις δικτύωσης-οργάνωση επισκέψεων επαγγελματιών του εξωτερικού στον Νομό Καβάλας.

-Σχεδιασμός συλλογικής ταυτότητας των προϊόντων του Νομού Καβάλας.

-Δημιουργία δυναμικής πολυγλωσσικής ιστοσελίδας (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, βουλγάρικα).

-Βίντεο ντοκιμαντέρ του Νομού Καβάλας με τα προϊόντα αλιείας, διάρκειας 20 λεπτών.

-Σχεδιασμός παραγωγή εντύπου 24 σελίδων και υλικού προώθησης notepad-usb.

-Διαφημιστικές καταχωρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.