Για τον εορτασμό της εθνικής αντίστασης στην πόλη της Καβάλας, θα γίνουν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

-Γενικός σημαιοστολισμός όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών, Οργανισμών, από την 8η πρωινή ώρα έως την δύση του ηλίου της 28ης Νοεμβρίου 2021.

-Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου 2021.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

08:00 έπαρση σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.

10:00 απόδοση τιμών με μέριμνα της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (ΧΧΤΘΜ).

10:30 δοξολογία στον ιερό ναό αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Σπυρίδων Δημητριάδης, διευθυντής του 7ου δημοτικού σχολείου Καβάλας.

11:00 επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων στον δημοτικό κήπο.

11:15 κατάθεση στεφάνων από τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον δήμαρχο Καβάλας, τον διοικητή της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τα πολιτικά κόμματα, τους εκπροσώπους των αντιστασιακών Οργανώσεων και τις πολιτικές νεολαίες, καθώς και όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου, ή άλλου φορέα, θελήσει να τιμήσει την εθνική αντίσταση και τους αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των ενδόξως πεσόντων. Ανάκρουση εθνικού ύμνου.

16:40 υποστολή σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.