Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο, πατάτες) στους δικαιούχους του προγράμματος. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η κατανομή των ωφελούμενων στα σημεία διανομής, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σημείο παραλαβής που δήλωσαν. Για τον λόγο αυτό: α) όσοι πολίτες έχουν δηλώσει σημείο παραλαβής στις κεντρικές αποθήκες-στρατόπεδο «Κωτσάλου», θα παραλάβουν τα προϊόντα τους εκεί, από Δευτέρα 20 έως και Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, β) όσοι πολίτες έχουν δηλώσει σημείο παραλαβής στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν τα προϊόντα τους από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες, κατόπιν ενημέρωσης από την υπεύθυνη του συγκεκριμένου σημείου διανομής.

Προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή του συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό sms, για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι, θα πρέπει να λάβουν κι εκείνοι τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Επίσης, πρέπει να έχουν έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου της υπογραφής (από Ελληνική Αστυνομία, ή Κ.Ε.Π.), ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου, ή συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2513500456, 2513500457 (ώρες 08:00-14:00).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.