Από τη διοίκηση της 20ης (ΧΧ) Τεθωρακισμένης Μεραρχίας ανακοινώνεται ότι, θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική άσκηση στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019» στην περιοχή του Νέστου, τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, από 10:00 έως 13:00 και από 16:00 ως 19:00, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, από 04:00 έως 15:00. Περιοχή διεξαγωγής της άσκησης είναι αυτή που περικλείεται από τα σημεία: χ. Νέος Ξεριάς, χ. Τοξότες, Πετροχώρι, χ. Μέλισσα, χ. Δέκαρχο, χ. Εύλαλο, Χρυσούπολη.

Κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες, αναφέρει δελτίο Τύπου, προς αποφυγή ατυχημάτων, συνίσταται ο περιορισμός κίνησης ατόμων, ζώων και οχημάτων στην περικλειόμενη περιοχή. Λόγω της κίνησης βαρέων στρατιωτικών οχημάτων, να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν. Μετά την άσκηση, θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των χώρων και θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.