Την ένταξη του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Χρυσούπολης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για τη βελτίωση των κτηριακών υποδομών της σχολικής μονάδας, με χρηματοδότηση 97.000€, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, στη διάρκεια των εγκαινίων του 5ου φεστιβάλ τεχνολογίας και τεχνημάτων. Ο δήμαρχος Νέστου συνεχάρη τον διευθυντή του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, για τις καινοτόμες κατασκευές που παρουσίασαν και για την άρτια οργάνωση του φεστιβάλ και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο παρουσίασης που έκαναν οι μαθητές. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν μαθητές από άλλα σχολεία, αλλά και πολίτες.

Εκτός από την παρέμβαση στο ΕΠΑ.Λ. Χρυσούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Νέστου θα χρηματοδοτηθεί με 200.000€ για την προμήθεια μηχανημάτων και με το ίδιο ποσό, για την προμήθεια παιχνιδιών για τις παιδικές χαρές.

Επίσης, ο δήμαρχος Νέστου συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο, στον οποίο κατέθεσε πίνακα με έτοιμες μελέτες για έργα του Δήμου, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.