Αναβολή έναρξης της Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης

0

Η έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας του Γ.Α.Σ.Κ. «Ηρακλής» αναβλήθηκε, γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου, δεν βρέθηκε χώρος για την πραγματοποίηση των προπονήσεων των παιδιών.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας μας. Δουλέψαμε πολύ και είχαμε προετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους μικρούς μας φίλους.

Δυστυχώς, όμως, κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό και φρόντισαν να μας στερήσουν το αυτονόητο. Δηλαδή, να μπορούν αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν μία στέγη για να γυμνάζονται, όπως αρμόζει σε μία σύγχρονη Ακαδημία. Το δικαίωμα αυτό, έξαλλου, το έχουν όλες οι άλλες ακαδημίες της πόλης μας και όχι μόνο.

Αίθουσες έχουν παραχωρηθεί και σε ιδιώτες για να λειτουργούν ιδιωτικές Ακαδημίες, αίθουσες έχουν παραχωρηθεί σε παρέες ανθρώπων για να κάνουν την προσωπική τους ψυχαγωγία και δεν υπήρχε μία αίθουσα για την Ακαδημία του Ηρακλή Καβάλας, ενός αναγνωρισμένου σωματείου της πόλης μας.

Δυστυχώς, έτσι βλέπει ο Δήμος Καβάλας την ισονομία και τις ίδιες ευκαιρίες προς όλους. Εκείνο που μας στεναχωρεί ιδιαίτερα, είναι ότι χωρίς τη θέληση μας, απογοητεύσαμε όλους αυτούς που θέλησαν να εμπιστευτούν την άθληση, τη διασκέδαση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στο σωματείο μας, στον Ηρακλή Καβάλας.

Παρόλα αυτά, δηλώνουμε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα τα παρατήσουμε!», αναφέρει η ανακοίνωση, αφήνοντας σαφή αιχμή και κατά της διοίκησης του Δήμου Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.