Αμφισβητήσεις και αποδοχή της μέτρησης από τους επικεφαλής

0

Αναφερόμενος στη σφυγμομέτρηση της Νέας Εγνατίας, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δ.σ. του Μάκη Παπαδόπουλου, Νίκος Κιοσσές, δήλωσε κι αυτός, ότι η μέτρηση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Δήλωσε, πως έχει καταμετρημένη την δύναμη του συνδυασμού του Μάκη Παπαδόπουλου, και μόνο στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων έχει περίπου 1700 ψήφους. Με τα ποσοστά της μέτρησης εμφανίζεται να έχει πάρει τόσες ψήφους σε όλο το Δήμο, πράγμα το οποίο θεωρεί αδύνατο. Η Δήμητρα Τσανάκα και ο Άρης Βέρρος, εμφανίστηκαν πιο συγκαταβατικοί.

Η πρώτη, αποδέχθηκε το αποτέλεσμα και είπε ότι υπάρχει ακόμη καιρός και σίγουρα τα ποσοστά θα ανατραπούν μέχρι τις εκλογές, αλλά με βεβαιότητα δήλωσε ότι αυτή θα είναι η νικήτρια των εκλογών, αποδεχόμενη ότι η καθυστέρηση, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, να τρέξει τον προεκλογικό της αγώνα, ίσως στο εκλογικό σώμα να μην διαμορφώθηκαν ακόμη τα ποσοστά αυτά. Ο Άρης Βέρρος, δήλωσε, ότι θα αναλύσει τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης, θα διορθώσει τα λάθη, όπου έγιναν και δήλωσε πως πιστεύει, ότι θα είναι ο συνδυασμός του στη δεύτερη Κυριακή και τελικά νικητής των εκλογών. Δήλωσε, δε, ευχαριστημένος, δεδομένου ότι τα ποσοστά που του δίνει η μέτρηση αυτή, είναι τα διπλάσια από τις προηγούμενες εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.