• Το «νοικοκυριό» και η προοπτική που έχει η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965 αναγνωρίζονται απ’ όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ή Football League όπως λέγεται τα τελευταία χρόνια.
  • Φαίνεται, επίσης, ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον και ανθρώπων, για την ακρίβεια ενός αλλοδαπού επιχειρηματία, που θέλουν να εμπλακούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν και είναι οξύμωρο κάτι τέτοιο, με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν διαχρονικά και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.
  • Ωστόσο, ο Α.Ο.Κ. όχι μόνο επέστρεψε στις εθνικές (και επαγγελματικές) κατηγορίες, μετά τον «εξοβελισμό» του με πολιτική παρέμβαση, ενώ σήμερα επιχειρείται η «διάσωση» δύο Π.Α.Ε. από τον υποβιβασμό στη Super League 2 πάλι με πολιτική ανάμειξη, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει ένα ελκυστικό «πακέτο» σε διοικητικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.
  • Πριν ένα χρόνο, μερικοί ισχυρίζονταν ότι δεν θα καταφέρει να συστήσει νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, λόγω του «βεβαρημένου» παρελθόντος με χρέη προς το ελληνικό δημόσιο και τρίτους. Οι τύποι αυτοί, ευτυχώς, διαψεύστηκαν και κρύφτηκαν.
  • Εύχομαι, καρντάσια, το «φλερτ» με τον αλλοδαπό επιχειρηματία να έχει αίσια κατάληξη, δηλαδή να γίνει το deal (η συμφωνία) με τους διοικούντες την Π.Α.Ε. και ο Α.Ο.Κ., να «βάλει πλώρη» για μεγαλύτερα πράγματα, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Να επενδύσει στις εγκαταστάσεις, στην Ακαδημία, για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και να οργανωθεί στο πρότυπο των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπ.
  • Αυτά χρειάζονται όραμα και χρήματα. Ευελπιστούμε ότι ο αλλοδαπός επιχειρηματίας διαθέτει και τα δύο, αλλά και την ειλικρινή διάθεση να προσφέρει στον σύλλογο και το ποδόσφαιρο. Μακάρι ο Α.Ο.Κ., καρντάσια, να γίνει το «φωτεινό» παράδειγμα στη ζοφερή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.