Ακόμα υπάρχουν χωριά στον Νομό Καβάλας, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και σύνδεση στο διαδίκτυο!

0

Το Υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης επισκέφτηκε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, όπου συναντήθηκε με τον υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ενημέρωσε εμπεριστατωμένα τον υπουργό για τα ανοιχτά ζητήματα της τηλεοπτικής και τηλεπικοινωνιακής κάλυψης που απασχολούν τους κατοίκους του ηπειρωτικού τμήματος του Νομού Καβάλας και της Θάσου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κατά καιρούς απουσία τηλεοπτικού σήματος σε χωριά των Δήμων Παγγαίου και Νέστου. Επίσης, κατέθεσε στοιχεία για την προβληματική σύνδεση στο διαδίκτυο σε χωριά και οικισμούς του οδικού δικτύου Σταυρού Αμυγδαλεώνα-Δράμας, Σταυρού Αμυγδαλεώνα-Ελευθερούπολης, στο νησί της Θάσου, στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Καβάλας και στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝ.ΑΛ.Ε.) μεταξύ Νέας Ηρακλείτσας και Νέας Περάμου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο υπουργός άκουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα, λαμβάνοντας υπόψη και τα στοιχεία που του κατέθεσε ο βουλευτής και δεσμεύτηκε για την επίλυσή τους. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εφαρμόσει πρωτοπόρα βήματα για την μετάβαση της χώρας μας στην ψηφιακή εποχή. Ευχαριστώ τον υπουργό για τη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε λύσεις πολύ σύντομα», δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.