ή «Αυτό που μ’ ενδιαφέρει, εφόσον το αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης, είναι να είμαι υποψήφιος βουλευτής, γιατί χρωστάω στον τόπο μου και στους πολίτες της Καβάλας», δήλωσε ο «επτάστερος». Οι Καβαλιώτες, πες μου καρντάσι «επτάστερε», τι χρωστούν να σε ξαναδούνε βουλευτή Καβάλας;

ή Πόσες θητείες χρειάζεσαι, ακόμα, για να «ξεχρεώσεις» απέναντι στους Καβαλιώτες και στον τόπο; Μόνο η Ελλάδα δεν πρόκειται, ποτέ, να ξεχρεώσει απέναντι στους δανειστές της. Μην αγχώνεσαι, οι Καβαλιώτες θα «παραγράψουν» το «χρέος» σου και θα το «φορτώσουν στις πλάτες» των νέων υποψηφίων βουλευτών. Ο Μακάριος είναι πρόθυμος να «σηκώσει το βάρος». Γιατί, είναι «βαριά η φανέλα» που θα παραδώσεις στους νέους. Με «επτά αστέρια» ραμμένα στο στήθος.

ή Θα σου πω το εξής κι αν θέλεις το λαμβάνεις υπόψη. Θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπές για ένα πολιτικό πρόσωπο, να αποχωρεί από την ενεργό πολιτική δράση με ψηλά το κεφάλι, παρά να το στείλουν σπίτι του οι ψηφοφόροι.

ή Ο Κυριάκος, πάντως, κατάφερε να σε «βάλει στην πρίζα». Αν υποθέσουμε ότι οι τρεις από τις έξι θέσεις στο ψηφοδέλτιο είναι κλεισμένες (Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μακάριος και μία γυναίκα), οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από «κόσκινο». Βλέπεις, ο στόχος είναι υψηλός, όπως είπε ο «σύντεκνος», Μανώλης Κεφαλογιάννης, η εκλογή τριών, ή και τεσσάρων βουλευτών στο Νομό Καβάλας. Άρα, η σύνθεση του ψηφοδελτίου πρέπει να είναι δυνατή.

ή Κάθε προπονητής ποδοσφαίρου, όταν θέλει να κερδίσει ένα παιχνίδι, κατεβάζει στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ανάλογα με την τακτική που θα εφαρμόσει, την αντίπαλη ομάδα, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τις καιρικές συνθήκες και άλλους παράγοντες.

ή Κάνε υπομονή, λοιπόν, έως ότου ο Κυριάκος (προπονητής) ανακοινώσει τις επιλογές του, για τις υπολειπόμενες θέσεις του ψηφοδελτίου (εξάδας).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.