Η κατασκευή καινούργιου κλειστού γηπέδου στην ανατολική πλευρά της Καβάλας και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιγιαλίου ανακοινώθηκε από την προηγούμενη δημοτική Αρχή, με δήμαρχο την Δήμητρα Τσανάκα και υιοθετήθηκε από την σημερινή, με δήμαρχο τον Θόδωρο Μουριάδη. Η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν έκανε κάτι περισσότερο από μία προκαταρκτική μελέτη (προμελέτη). Ο νυν δήμαρχος δήλωσε πως θα υποβάλλει πρόταση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για την χρηματοδότηση της μελέτης του έργου με ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε πως θα εντάξει το έργο, με προϋπολογισμό 12 εκατομμύρια ευρώ, στην Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.) του Δήμου Καβάλας. Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν έχουν κατασταλάξει τι θέλουν να κάνουν και πως θα το κάνουν, αλλά τα έτη περνούν και το 2023, πιθανόν, θα προκύψει μία άλλη διοίκηση στον Δήμο. Και το αποτέλεσμα, έπειτα από 5+4 έτη, θα είναι μία προμελέτη!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγγνώμη έχουμε τρελαθεί; Γκρέμισε ο Μουριαδης την κάτω κερκίδα από τα επίσημα για να πάρει άδεια το στάδιο; Χάλασε την αισθητική εικόνα του σταδίου στην πιο όμορφη κερκίδα του σταδίου; Έχει ξαναγίνει τέτοια παρέμβαση ποτέ σε στάδιο; Στην Τούμπα οι κερκίδες δεν φτάνουν μέχρι κάτω; Στο Πανθεσσαλικο το ίδιο. Στη Λεοφωρο στη Θ 13 το ίδιο. Που ακούστηκε να γκρεμίζεις ένα μέρος του σταδίου για να το κάνεις δήθεν πιο ασφαλές; Ας την κλειδωνε κ να μην υπήρχε πρόσβαση. Τόσα χρόνια στην SL πριν δέκα χρόνια με τόσο κόσμο κ δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα στην SL2 με covid κ χωρίς κόσμο γκρεμιζουμε το στάδιο; Αυτοί είναι επικίνδυνοι. Μήπως θα γκρεμίσουν κ τις δύο σειρές που κατεβαίνουν πιο χαμηλά από τις Θ 1 κ 2 στην απέναντι κερκίδα; Alex μηπως να ζητήσεις κ την παραχωρηση του σταδίου γιατί όχι στεγαστρο δεν βλέπω αλλά θα γκρεμίσουν κ το υπόλοιπο. ΕΛΕΟΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.