• Μερικοί υποψήφιοι «ρίχνουν γέφυρες», για να προσεγγίσουν άλλους υποψηφίους και πιθανόν να «ψαρέψουν» ψηφοφόρους τους. Άλλοι, όμως, δηλώνουν δημοσίως και κατηγορηματικά, ότι δεν θα συνεργαστούν με κανένα, ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά.
  • Οι συνδυασμοί που στηρίζονται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, συγκεκριμένα, θα έχουν αυτόνομη πορεία, όπως μας θύμισε, με πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του κόμματος.
  • Σ’ ένα σημείο της ανακοίνωσης, μάλιστα, σχολιάζει, με καυστικό ύφος, το ψηφοδέλτιο του Βανζέλ. «Φέτος, στο ψηφοδέλτιο φιγουράρουν «προδομένοι» αγρότες, οι οποίοι παρακολουθούν από τον καναπέ τους αγρότες που αγωνίζονται αυτές τις ημέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού οι δικοί τους «αγώνες» έφτασαν στο τέρμα, από τότε που ο T.A.P. πέρασε από τα τενάγη», αναφέρει η ανακοίνωση.
  • Μη με ρωτήσετε, καρντάσια, ποιοι είναι οι «προδομένοι» αγρότες; Σίγουρα η ανακοίνωση δεν αναφέρεται στον Νίκο Ξανθόπουλο και στον Μανώλη Κελαϊδάκη, που επίσης πρωτοστάτησαν στον «αγώνα» κατά της διέλευσης του αγωγού T.A.P. από τα τενάγη Φιλίππων.
  • Ο πρώτος είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα και δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, ενώ ο δεύτερος είναι συνδικαλιστής εργαζόμενος στα Πετρέλαια και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πάλι, με τον συνδυασμό του Βανζέλ.
  • Ενημερώνω, πάντως, τους «συντρόφους» του Κ.Κ.Ε., ότι οι «προδομένοι» αγρότες απλώς «ξαποσταίνουν» (στον καναπέ), γιατί ακολουθεί νέος αγώνας κατά της διέλευσης κι άλλου αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή! Γι’ αυτό, είναι απαραίτητη μία «αγρανάπαυση», προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις που κατανάλωσαν στον «αγώνα» κατά του αγωγού T.A.P.
  • Και βεβαίως, υπάρχει ο προεκλογικός αγώνας, που θα χρειαστεί «τρέξιμο», άρα κατανάλωση κι άλλων δυνάμεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.