Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας για τον παλιό μεντρεσέ

0

Η ειρηνική «εισβολή» κάποιων μελών της λεγόμενης «Γενιάς της ταυτότητας» στην αίθουσα την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, αιφνιδίασε την πρόεδρο, Άννα Σπανδώνη, το δήμαρχο, Κωστή Σιμιτσή και τους δημοτικούς συμβούλους και προκάλεσε αμηχανία.

Τα μέλη της ομάδας ανήρτησαν ένα πανό, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την πρόθεση της δημοτικής αρχής να αναστηλώσει τον παλιό μεντρεσέ δίπλα στις Καμάρες. Η Α. Σπανδώνη ζήτησε να κατεβάσουν το πανό και να αποχωρήσουν από την αίθουσα, για να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Τότε, ένα από τα μέλη της «Γενιάς της ταυτότητας» έβγαλε ένα χαρτί κι άρχισε να διαβάζει το κείμενο που έγραψε, ενώ μία κοπέλα μοίραζε στους δημοτικούς συμβούλους το «ψήφισμα» διαμαρτυρίας.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι βγήκαν από την αίθουσα. Ο εκπρόσωπος της ομάδας συνέχισε να διαβάζει τις γραμμές του κειμένου, αλλά όταν είδε πως δεν τον παρακολουθούσε κανείς σταμάτησε και αποχώρησε, μαζί με τους ομοϊδεάτες του, παίρνοντας μαζί το πανό.

Μετά από λίγα λεπτά, η διακοπείσα συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με τα θέματα που συζητιούνταν πριν την «εισβολή» των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Να σημειώσουμε, επίσης, τον εκνευρισμό του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Ηλία Ιωαννίδη, ο οποίος είπε: «Έξω οι φασίστες από την αίθουσα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.