Αθλητές του Ν.Ο.Κ. στη διεθνή Regatta στη Θεσσαλονίκη

0

Mε δώδεκα αθλητές συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας στη διεθνή REGATTA που διοργάνωσε, για 4η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης στις 5, 6 και 7 Σεπτέμβριου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένα τριήμερο με ευμετάβλητο καιρό και συνθήκες άπνοιας έως καταιγίδας. Την τρίτη ημέρα των αγώνων, μάλιστα, οι αθλητές αγωνίστηκαν υπό βροχή. Παρά τις δυσκολίες και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, οι αθλητές του Ν.Ο.Κ. κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πέντε ιστιοδρομίες στην κατηγορία LASER και έξι ιστιοδρομίες στην κατηγορία OPTIMIST: Η Λίλα Κεραμίδα κατέλαβε την 1η θέση (στην κατηγορία LASER) στα κορίτσια κάτω των 16 ετών και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος κατέλαβε τη 2η θέση (στην κατηγορία OPTIMIST) στα αγόρια άνω των 11 ετών και την 3η θέση στη γενική κατάταξη, ο Κώστας Γερούδης κατέλαβε την 3η θέση στα αγόρια άνω των 11 ετών και την 4η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Δημήτρης Πίπης ήρθε 4ος (στην κατηγορία OPTIMIST) στα αγόρια κάτω των 11ετών και η Αλεξάνδρα Μανίτσα Αλεξάνδρα 5η (στην κατηγορία OPTIMIST) στα κορίτσια κάτω των 11 ετών.

Ο Απόστολος Μαρδύρης κατέλαβε την 5η θέση (στην κατηγορία LASER) στα αγοριών, η Ειρήνη Μαρδύρη την 5η θέση (στην κατηγορία LASER) στα κορίτσια, παρόλο που δεν αγωνίστηκε την τρίτη ημέρα λόγω τραυματισμού.

Η Θέλμα Καχέλου ήταν 8η (στην κατηγορία ΟPTIMIST) στα κορίτσια κάτω των 11ετών, ο Κίμων Αναστασιάδης 9ος στα αγόρια κάτω των 11 ετών και η Αναστασία Προκοπίου 9η (στην κατηγορία OPTIMIST) στα κορίτσια άνω των 11 ετών.

Ο Αλέξανδρος Πηγαδάς, επίσης, ήρθε 10ος στην κατηγορία LASER αγοριών και ο Παναγιώτης Καρυάτης πήρε την 14 θέση στην κατηγορία OPTIMIST αγοριών.

Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του Ν.Ο. Καβάλας, Κώστας Κεραμιδάς, ο ταμίας, Βασίλης Πηγαδάς, ο έφορος του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου, Θανάσης Καχέλος, η προπονήτρια, Μαρία Ζωγράφου και γονείς των αθλητών.

Όλοι οι αθλητές του τμήματος θα συμμετέχουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2014 στους αγώνες που θα διοργανώσει ο Ν.Ο.Κ., με την ονομασία: «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ» και «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Καλαμίτσα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 12μ.μ. το Σάββατο και στις 11π.μ. την Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.