Αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος γυμνασίων της Π.Ε. Καβάλας

0

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, στον περίβολο του δημοτικού σταδίου Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη», θα διεξαχθούν οι σχολικοί αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για τη σχολική περίοδο 2013-2014.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής: 2.000 μέτρα κοριτσιών (εκκίνηση στις 11:45π.μ.) και 3.000 μέτρα αγοριών (εκκίνηση στις 12μ.μ.). Από κάθε σχολείο δικαίωμα συμμετοχής έχουν δύο μαθητές και δύο μαθήτριες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καβάλας, παρακαλεί τους διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων, να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση και στην πληρότητα των δικαιολογητικών συμμετοχής. Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη γραμματεία του αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν την έναρξή του.

Τα δικαιολογητικά αυτά, είναι τα ακόλουθα:

1) Αθλητική μαθητική ταυτότητα (η ταυτότητα υπογράφεται και σφραγίζεται από το διευθυντή του σχολείου). Στη μαθητική ταυτότητα επισυνάπτονται ακόμα:

Α) Βεβαίωση ιατρού, ότι ο μαθητής–αθλητής δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας, που να μην του επιτρέπει να λάβει μέρος στους αγώνες (η ιατρική βεβαίωση μπορεί να είναι από σχολίατρο, ιατρό του Ε.Σ.Υ., ιατρό ασφαλιστικού φορέα, αγροτικό ιατρό, ή και ιδιώτη και πρέπει να έχει ημερομηνία που να μην υπερβαίνει το εξάμηνο πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα).

Β) Στους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» δημοτικών σχολείων και γυμνασίων και για όλα τα αθλήματα, μαθητές και μαθήτριες που διαθέτουν έγκυρο δελτίο αθλητού από αθλητική Ομοσπονδία, με ιατρική θεώρηση που δεν υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα του αγώνα (το δελτίο μπορεί να αντικαταστήσει τη «βεβαίωση ιατρού»).

Γ) Στους ενδοσχολικούς αγώνες, καθώς και στους αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, για όλα τα αθλήματα, μαθητές και μαθήτριες που διαθέτουν έγκυρο ατομικό δελτίο υγείας μαθητή, στο οποίο αναφέρεται «ΝΑΙ» (χωρίς προϋποθέσεις) στο πεδίο: «Μπορεί να πάρει μέρος σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες» (το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή μπορεί να αντικαταστήσει τη «βεβαίωση Ιατρού»).

2) Υπεύθυνη δήλωση γονέα, ή κηδεμόνα, για τη συμμετοχή του μαθητή, ή της μαθήτριας σε σχολικές αθλητικές δραστηριότητες.

3) Κατάσταση συμμετοχής ατομικών αθλημάτων του σχολείου, στην οποία αναγράφεται ο αριθμός των απουσιών του μαθητή, ή της μαθήτριας. Οι καταστάσεις αυτές θα περιλαμβάνουν τις δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες απουσίες, τρεις (3), το πολύ, ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και θα φέρουν την σφραγίδα και την υπογραφή του διευθυντή του σχολείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.